Mutatie & Reparatieonderhoud

Voor vastgoedbeheerders en VvE

Als vastgoedbeheerder of VvE heeft u te maken met het dagelijks onderhoud zoals reparaties en het mutatieonderhoud als de huurder het huis verlaat. Beide zijn even belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van het vastgoed, maar vergen ook veel tijd en capaciteit. RWB neemt deze taken voor veel beheerders uit handen met een eigen afdeling voor mutatie- en reparatieonderhoud.

Mutatieonderhoud

Heeft de huurder het huis verlaten, dan kan het pand opgeknapt, hersteld of gerenoveerd worden voordat u het aan de volgende huurder aanbiedt. Of dit nu een ingrijpende verbouwing is, het verduurzamen van de woning of slechts het opknappen van het hoogst noodzakelijke, wij voeren dit dagelijks al uit voor veel verhuurders. Laat u het door ons regelen, dan heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u het huis weer snel en goed verhuren.

Reparatieservice voor uw huurders

Voor plotseling optredende schades zoals een kapot ruit of lekkage kunt u uw huurders ook naar ons doorverwijzen. Deze reparatieservice is beschikbaar als regiewerk voor onze opdrachtgevers die dit bij RWB afnemen. Het scheelt u veel papieren rompslomp en mankracht doordat onze mensen het snel en goed voor u uitvoeren en zorgt voor tevreden huurders. In overleg is deze reparatieservice ook 24/7 mogelijk.

6D-BIM voor snellere processen en minder kosten

Met slimme inzet van mankracht en middelen kunnen wij de processen versnellen waardoor uw huurders eerder geholpen zijn, minder overlast ervaren en de indirecte proceskosten voor u afnemen. Deze optimalisatie kan door een integrale aanpak van het vastgoedonderhoud. Wij werken daarvoor met een 6D-BIM, BouwInformatieModel. Hiermee heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw vastgoed en is een snelle, efficiënte communicatie tussen u, uw huurder en andere partijen mogelijk.

Meer weten over Mutatie & Reparatieonderhoud?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening Mutatie & Reparatieonderhoud? Vraag het dan gerust.